Werkzaamheden

De afdeling Cultuurtechniek is op vele fronten actief en voert veel verschillende werkzaamheden uit. Op deze pagina vindt u de meest recente werkzaamheden van onze afdeling.

Werkzaamheden bij voetbalclub Rohda Raalte

Jansen Wijhe is betrokken bij aanleg en onderhoud van sportvelden, voornamelijk voor hockey, tennis, voetbal en golf, een mooi voorbeeld hiervan zijn de werkzaamheden voor de plaatselijke voetbalclub Rohda uit het nabij gelegen Raalte. Foto's vindt u hier!

Restauratie brug van kasteel Windesheim

Het restaureren van landgoederen valt ook onder de werkzaamheden van de cultuurtechnische afdeling van Jansen Wijhe B.V. Recent heeft onze afdeling de brug van kasteel Windesheim gerestaureerd. Voor foto's en meer info over het kasteel klikt u hier!

Ruimte voor de rivier:  project IJseldelta i.o.v Boskalis Nederland B.V.

Het project IJsseldelta maakt deel uit van het ruim dertig maatregelen tellende landelijke programma Ruimte voor de Rivier, dat tot doel heeft om het Nederlandse rivierengebied beter te beschermen tegen overstromingen. Het project omvat de zomerbedverlaging Beneden-IJssel over een lengte van 7,5 kilometer ter hoogte van Kampen. Tevens wordt ten zuiden van Kampen een by-pass aangelegd. Kijk voor meer informatie op de site van Boskalis of klik hier!